ШОУРУМЪТ на модна къща ТАНИ се намира в гр.Карлово на адрес ул."Околовръстен път" 17

 

 

Шоурумът на фирмата обслужва клиенти на дребно от понеделник до петък от 8.30-12ч. и 12.30-17ч. Събота и ОФИЦИАЛНИ празници 10-15ч. 

 

С предварителна уговорка от предния ден можем да ви обслужваме след 17ч. през седмицата и в извънработно време в събота или неделя. За справки тел.:0888 903 551

 

Телефони за връзка:0335 94440 ; 0888 903 551 - офис и онлайн магазин

За търговци на едро : 0888 903 551

Политика за личните данни

 

         

                                  ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Ние от ТАНИ ООД зачитаме неприкосновеността на на личния живот на клиентите и гарантираме в максимална степен защитата на личните им данни, събирани и обработвани при онлайн пазаруване на нашият уебсайт-www.tanifashion.com наричан по-долу Платформа .

Актуализираната декларация за поверителност влиза в сила от 25 май 2018 г. и има за цел прилагане на изискванията на новия европейски Общ регламент относно защитата на данните ("GDPR").

За да добиете обща представа за направените промени, тук те са изброени накратко:

1. По-лесен достъп и навигация: улеснили сме достъпа до и навигацията в нашата Декларация за поверителност.

2. Използване на Вашата информация: предоставили сме конкретни и разбираеми разяснения за това как събираме, използваме и защитаваме Вашата информация.

3. Доставчици на услуги - трети страни, с които работим: информираме Ви с кого си сътрудничим, за да Ви осигурим най-доброто изживяване, когато продавате и купувате.

1.Кои сме ние ?

Администратор на вашите лични данни е ТАНИ ООД със седалище и адрес на управление ул. "Парчевич" 48 А гр. Карлово България.

Регистрирано в търговския регистър с ф. д. №1682/2002 г. и Агенцията по вписванията с ЕИК 115749921.

2. Какви данни събираме за Вас?

2.1. Данни, осигурени чрез директни взаимодействия.

 Регистрация и друга информация относно профила на потребителя

Когато се регистрирате, за да ползвате нашите Услуги ние можем да събираме следната информация за Вас:

  • Ако се регистрирате като използвате Вашият Google профил: Вашето име, фамилия и имейл;
  • Ако се регистрирате като използвате Вашият Facebook профил: събираме Вашето име и фамилия, такива, каквито са видими във Facebook профила Ви. В случай, че сте предоставили разрешение на Facebook чрез опцията за поверителност в приложението (която се показва точно преди да се регистрирате на нашата Платформа), ние можем да събираме информация относно Вашия пол, години, имейл адрес, в зависимост от предоставените от Вас разрешения; 
  • Ако се регистрирате като използвате Вашият телефонен номер: събираме информация относно Вашият телефонен номер.

В зависимост от избора, който сте направили при влизане в нашите Услуги или по време на процеса на участие в нашите Услуги, Вие можете да изберете да предоставите  някои от следните допълнителни лични данни:

  • Вашето име
  • Имейл адрес
  • Мобилен телефон

2.2.Информация, която събираме автоматично, когато използвате нашите Услуги

Когато осъществявате достъп до нашата Платформа или използвате нашите Услуги ние автоматично събираме следната информация за Вас:

Информация за устройството 

  • Събираме специфична информация за устройството, като операционна система, версия, уникални идентификатори. Например - името на мобилната мрежа, която използвате. Свързваме уникалните идентификатори с Вашия профил.

Информация за местоположението

  • В зависимост от разрешенията на устройството Ви, ако публикувате артикул в нашата Платформа, автоматично събираме и обработваме информация за действителното Ви местоположение. Ние използваме различни технологии за определяне на местоположението Ви,  включително IP адрес, GPS, точки за достъп до Wi-Fi и мобилни  точки. Данните за местоположението Ви позволяват да виждате артикули на други потребители, предлагани  близо до вас и  Ви помага да публикувате артикули във вашето местоположение.  

Данни за потребител и данни за вписване

  • Технически подробности, включително IP адреса  на Вашето устройство, часова зона и операционна система. Също така ще запазим данните Ви за вход в Платформата (дата на регистрация, дата на последната промяна на паролата, дата на последното успешно влизане), типа и версията на браузъра ви. 

Данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници

  • Ние събираме информация за Вашата дейност на нашата Платформа, която включва сайтовете, от които достъпвате до нашата Платформа, дата и час на всяко посещение, извършени от вас търсения, реклами или рекламни банери, които сте кликнали, вашето взаимодействие с такива реклами или обяви по време на посещението Ви и реда, в който посещавате съдържанието на нашата Платформа.

Бисквитки и подобни технологии

  • Използваме "бисквитки" (“cookies”), за да управляваме сесиите на потребителите, да съхраняваме подбора на предпочитанията Ви, свързани с използван език и да Ви предоставяме подходящи реклами. "Бисквитките" са малки текстови файлове, прехвърлени от уеб сървър на твърдия диск на Вашето устройство. Бисквитките могат да се използват за събиране на датата и часа на посещението на уебсайта, историята на сърфирането в интернет, Вашите предпочитания и потребителското Ви име. Можете да настроите браузъра си да откаже всички или някои "бисквитки" или да ви предупреждава, когато уебсайтовете, които посещавате  задават или имат достъп до "бисквитки". Моля, имайте предвид, че aко деактивирате или откажете "бисквитките", някои части от нашите услуги / Платформа може да станат недостъпни или да не функционират правилно.

2.3.Данни от трети страни или от публично достъпни източници 

Ние получаваме Ваши лични данни от различни трети страни и публични източници, както е посочено по-долу:

- Конкретни технически данни и информация за използването  на Услугите от доставчици на анализи като Google Аnalyitics, Facebook, Google и други подобни;

- Данни, събирани от прочит на бисквитки, данни от рекламни мрежи като например Programmatic Advertising и други подобни;

- Публично достъпна, специализирана информация от доставчици на информация за търсене като публични онлайн каталози и директории;

- Данни от профили в социални мрежи, когато осъществявате чрез тези  профили достъп до нашите услуги в Платформата.

2.4.Не събираме лични данни, които:

  • разкриват расов или етнически произход;
  • разкриват политически, религиозни или философски убеждения;
  • разкриват членство в политически партии или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели;
  • се отнасят до здравето, сексуалния живот или до човешкия геном;

3.Събираме ли информация от деца?

Нашите Услуги не са предназначени за деца под 16 години и не събираме съзнателно лични данни на  лица под 16-годишна възраст. В случай, че узнаем, че лице под 16 години ни е предоставило лични данни ще ги изтрием незабавно.

4. Защо обработваме Ваша лична информация?

Ще използваме Вашата информация и лични данни само тогава, когато законодателството ни позволява. Най-често ще използваме Вашите лични данни при следните обстоятелства:

  • Когато трябва да изпълним договорът, който сме сключили или предстои да сключим с Вас.
  • Когато е нужно за защита на Ваши законни интереси да подобрим нашите услуги и да Ви осигурим безопасна и сигурна Платформа.
  • Когато сме задължени да спазим законово или регулаторно задължение.

При определени обстоятелства, може да обработваме вашите лични данни въз основа на Вашето съгласие. Ако го направим, ще ви уведомим за целта и категорията на личните данни, които ще бъдат обработени в момента, в който искаме вашето съгласие. По-долу излагаме описание на начините, по които използваме вашите лични данни [и кои са правните основания, на коитo се позоваваме, за да го направим. Също така идентифицираме какви са нашите законни интереси]. 

4.1. За осигуряване на достъп на потребителите  и предоставяне на Услуги чрез нашата Платформа.

  • Ако използвате за достъп Вашия мобилен номер или имейл адрес, ние използваме Вашето име, фамилия, мобилен номер и / или имейл адрес, за да ви идентифицираме като потребител и да осигурим достъп до нашата Платформа.
  • Ако използвате профила си във Facebook за достъп, използваме Вашето име и фамилия от Facebook профила Ви и имейл адреса, който сте използвали във Facebook, за да ви идентифицираме като потребител на нашата Платформа и да ви предоставим достъп до нея.
  • Горепосочените регистрационни данни се използват  от нас, за да предоставим нашите Услуги в съответствие с Общите условия.
  • Използваме Вашия имейл адрес и мобилен номер (чрез SMS), за да Ви направим предложения и препоръки за нашите Услуги, които може да Ви интересуват.   

Ние обработваме горепосочената информация за точно изпълнение на договора ни с Вас и на базата на нашия законов интерес за извършване на маркетингови дейности, за да Ви предложим услуги, които може да са от ваш интерес. 

4.2.  За да подобрите своя потребителски опит в Платформата. 

- Използваме данни, генерирани от потребителите при преглеждането на уеб страници, за да:

  • предлагаме отговарящо на изискванията съдържание, като например да ви даваме по-подходящи резултати от търсенето, когато използвате нашите Услуги.
  • определим колко време прекарвате в Платформа и по какъв начин управлявате Платформата, за да разберем интересите ви и да подобрим нашите Услуги въз основа на тези данни. Например, може да Ви предложим съдържание, което да посетите въз основа на съдържанието,което сте кликнали.
  • наблюдаваме и докладваме за ефективността на кампании на нашите бизнес партньори и за вътрешни  бизнес анализи.   

-Използваме вашите данни за местоположението за следните цели: 

  • да се състави анонимна и обобщена информация за характеристиките и поведението на потребителите на Платформата, включително за целите на бизнес анализа, сегментирането и разкриването на анонимни профили.
  • да подобрим представянето на нашите  Услуги и да персонализираме съдържанието, което насочваме към Вас. Например - с помощта на данните за Вашето местоположение, Ви показваме списък с обяви, които са в близост до Вас, за да подобрите изживяването си  при купуване на артикули.
  • да оценяваме и наблюдаваме достъпът Ви до рекламните банери на трети страни, които са видими в  Платформата.  

- С помощта на информацията за вход в Платформата, която предоставяте, включваща имейл адрес  и телефонен  номер, ние  отразяваме различните устройства (като настолни компютри, мобилни устройства, таблети), използвани от Вас за достъп до  Платформата. Това ни позволява да свързваме дейността Ви в Платформата от различни устройства и ни помага да Ви осигурим безпроблемен потребителски опит независимо от това, какво устройство използвате за достъп.  

Ние обработваме горепосочената информация въз основа на нашия законен интерес, за да подобрим изживяването Ви в Платформата и да изпълним напълно съвместния си договор. 

4.3.  За да ви осигурим безопасна и сигурна Платформа. 

- Използваме мобилния Ви номер, данните от  формата за достъп и уникалните идентификатори на устройствата, за да администрираме и защитим Платформата (включително отстраняване на проблем, анализ на данни, тестване, предотвратяване на измами, поддръжка на системата, подкрепа, отчитане и приемане на данни).

- Анализираме комуникациите ви, извършени чрез функцията ни за чат за предотвратяване на измами и за насърчаване на безопасността чрез блокиране на спам или обидни съобщения, които може да са ви били изпратени от всеки друг потребител.

Ние обработваме горепосочената информация за пълното и точно изпълнение на съвместния ни договор, за подобряване на нашите Услуги и на базата на нашия законен интерес, за предотвратяване на измами.

5. Как ще Ви информираме за промени в Декларацията за поверителност?

Можем да актуализираме настоящата Декларация за поверителност от време на време. Ще публикуваме промените на  тази страница и ще Ви информираме чрез имейл или чрез Платформата. Ако не сте съгласен с извършените промени, имате право да управлявате профила си, като изберете активен надпис най-долу в дясно на платформата „Моите лични данни” с катинарче отпред или да влезете със следния линк  http://tanifashion.com/gdpr.htmlТук можете да управлявате Вашите лични данни. Имате право да изберете изтриване на личните Ви данни освен данните за поръчките Ви. Имате право да изберете бутон „Забрави Личните Ми Данни” ида изтриете всички Ваши данни от нашата Платформа.

5. Вашите права  

При определени обстоятелства, имате права съгласно приложимите закони за защита на личните данни и във връзка с вашите лични данни.

Ако желаете да упражните някое от изброените по-долу права, моля, изберете настройките на профила си / настройките за поверителност или се свържете с нас чрез  контактната форма:

Право да поискате  достъп до личните си данни (обикновено наричани "искане за достъп на субекта на данните"). Това ви дава възможност да получите копие от личните си данни, които съхраняваме и да проверите дали са законно  обработвани.

Право да поискате коригиране на личните Ви данни, които имаме за вас. Това ви дава възможност  да коригирате всички непълни или неточни данни, които имаме за вас. Въпреки това  може да се наложи да проверим точността на новите данни, които ни предоставяте.

Право да поискате ограничаване на обработката на личните Ви данни. Това ви дава възможност  да се свържете с нас с искане за преустановяване на  обработката на личните Ви данни в следните хипотези: а) ако искате да докажем точността на данните; б) когато смятате, че  използването на данните от нас е незаконно; в) когато изисквате от нас да съхраняваме данните, дори ако вече нямаме нужда от това, тъй като Ви е нужно да установите, за  да упражнявате или да докажете Ваши претенции; или г) когато сте се противопоставили на използването на Вашите данни, но трябва да проверим дали притежаваме законови основания да ги използваме.

Право да поискате заличаване на личните Ви данни. Това право Ви дава възможност да се свържете с нас с искане за  изтриване или премахване на  личните Ви данни, когато няма основателна причина, за да продължим да ги обработваме. Освен това, имате право да поискате да изтрием или премахнем вашите лични данни, когато успешно сте упражнили правото си да възразите срещу обработването (виж, по-долу), когато имате съмнение, че  е възможно да сме обработили вашата информация не в съответствие със законовите изисквания  или от когато се изисква да изтрием личните Ви данни, за да бъдем в съответствие със законовите изисквания. Моля, имайте предвид, че за определени цели може да сме законово задължени да съхраняваме Вашите лични данни .

Право на възражение срещу обработването на личните Ви данни,  когато е основано  на легитимен интерес (или на такъв на трета страна) и има основание за ваши конкретни интереси, което ви кара да се противопоставите на обработката на личните Ви данни на това основание, като смятате, че обработването нарушава Ваши основни права и и свободи. Имате право да възразите, когато обработваме вашите лични данни за целите на директния маркетинг. В определени случаи можем да докажем, че имаме убедителни легитимни основания да обработваме информацията относно Вас, което отменя ваше право на възражение.  

Право да поискате прехвърляне на личните Ви данни към Вас или на трета страна. Ще Ви предоставим или на посочена трета страна, която сте избрали, Вашите лични данни в структуриран, обикновено използван, машинно четим формат. Имайте предвид, че това право се отнася  само за автоматизирана информация, за която първоначално сте предоставили съгласието си да използваме или която сме използвали , за да сключим договор с Вас.

Право да оттегляте вашето съгласие за обработването на личните Ви данниимате по всяко време. Това не засяга законосъобразността на обработката, която вече сме извършили на основание  предварително дадено Ваше съгласие.  

Срок за отговор: Ще направим всичко възможно, за  да отговорим на всяко легитимнo исканe в рамките на един месец от подаването му. Може да ни отнеме повече от месец, в случай че искането ви е особено сложно или сте направили няколко искания. В този случай ще ви уведомим и ще Ви държим в течение.  Освен това, имате право да подадете жалба по всяко време до Комисията за защита на личните данни.  Преди да подадете жалба до Комисията за зашита на личните данни, бихме искали да се запознаем с Вашите основания за жалба и претенции и да направим всичко възможно, за да ги разрешим. Моля, обърнете се към нашия Oтдел за поверителност, като използвате формата за контакт.

Имате право да управлявате  профила си, като изберете активен надпис най-долу в дясно на платформата „Моите лични данни” с катинарче отпред или да влезете със следния линк  http://tanifashion.com/gdpr.html  Тук можете да управлявате Вашите лични данни. 

Имате право да изберете изтриване на личните Ви данни освен данните за поръчките Ви. 

Имате право да изберете бутон „Забрави Личните Ми Данни” ида изтриете всички Ваши данни от нашата Платформа.

 6.Комуникации и маркетинг

Ще се свържем с вас чрез мейл, чрез SMS или чрез известие във връзка с нашите Услуги / Платформа, за да потвърдим регистрацията Ви, за да Ви информираме и за други съобщения за във връзка с Услугите ни. Тъй като е наложително да Ви предоставяме такива съобщения, може да не е предоставена възможност да откажете тяхното получаване.

Можете да поискате да спрем  да ви изпращаме маркетингова комуникация по всяко време, като кликнете върху връзката за отказване в имейла или в изпратения до Вас SMS или като промените настройките за комуникация в профила си. В случай, че имате проблем с промяната на настройките, моля свържете се с нас чрез контактната форма.

Може да получавате маркетингови съобщения от нас, в случай чe:

  • сте поискали такава информация от нас;
  • използвате Платформата или Услугите;
  • предоставили сте вашите данни, когато сте реализирали участие в конкурс, организиран от Платформата; 
  • сте регистрирани за промоция.

7. С кого споделяме Вашите данни?

Доставчици на реклами и анализи: С цел да подобрим Услугите си, понякога ще споделяме не подлежащата на идентифициране информация с доставчиците на анализи, които ни помагат  да анализираме как потребителите използват Платформата / Услугите. Споделяме информацията си с тях в неподлежаща на идентифициране на субектите форма за наблюдение и отчитане на ефективността на предоставяните  кампании на нашите бизнес партньори и за анализ на самия бизнес. 

8. Къде съхраняваме Вашите данни и за какъв период от време?

Данните, които събираме за вас, ще бъдат съхранявани и обработвани както във, така и извън ЕИП на защитени сървъри, за да се осигури възможно най-добрият потребителски опит на потребителите. Например: за бързо създаване на уебсайтове или мобилни приложения.

Ще запазим вашите лични данни само толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите, за които сме ги събрали, включително за целите на съответствие със законови, счетоводни или отчетни изисквания.

За да определим подходящия период на запазване на личните Ви данни, ние вземаме предвид  количеството, естеството и чувствителността на личните Ви данни, потенциалния риск от вреди от неразрешено използване или разкриване на Вашите лични данни, целите, за които обработваме Вашите лични данни и дали можем да постигнем тези цели чрез други средства и приложимите законови изисквания.

           

Върни До Горе